Снимка: БГНЕС
fallback

Ръководството на УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов” ЕАД взе решение за прекратяване на протестните действия. Това съобщиха днес от спешната болница, която бе проверена от Здравната каса, а проверката заключи, че са болницата трябва да върне над 1 млн. лева.

Това коства и поста на директора проф. Асен Балтов, който бе освободен, а служебният здравен министър съобщи, че е един от фалшивите пациенти на болницата.

В сряда бе проведена и среща, организирана от Българския лекарски съюз между Министерство на здравеопазването, началници на комплекси в „Пирогов” и синдикати от болницата. На нея се постигна съгласие, че ще се прави ревизия на проверката на НЗОК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 2 години

" ще се прави ревизия на проверката на НЗОК." Какво значи това? Фалшив одит или одит направен от неграмотен ревизор ? Административно така се оформят документите, за да се получат парите изхарчени за лечението на пациентите. Кацаров какво се прави на ощипан и незнаещ. Да провери всички болници. Да видим дали не е същото.

35

Анонимен

преди 2 години

Тук някакъв медик упорито заплашва, че видиш ли, няма да те лекуват, ако много вр.якаш за кражбите. Типичен представител на тези дето протестират. Рекет и изнудване.

34

Койчо

преди 2 години

Този който трябва да върне парите вдигнал кръвно

fallback