Снимка: Pixabay
fallback
Горският служител Владимир Петров, който беше задържан заедно с бившия шеф на ДАНС да ловува през нощта, е подал молбата си за напускане, съобщи bTV. Той отказва да каже кой е убил дивото прасе, което беше намерено в един от джиповете.
 
Владимир Петров от дълги години работи в системата. Колегите му го описват като съвестен служител и недоумяват как се е подлъгал да води ловци на забранен нощен лов.
Oще по темата
 
Вчера бившият председател на ДАНС Димитър Георгиев беше задържан след сигнал за незаконен лов близо до село Сушица, Благоевградско.
 
Димитър Георгиев, негов действащ колега, президентът на "Бистришките тигри" и още двама бяха задържани по подозрение за бракониерство. Впоследствие беше задържан и горският служител.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 2 години

Е такива свестни го набиват на българина... един лош нема от теа дет ни насилват

24

Случаен минувач

преди 2 години

Плъховете напускат потъващия кораб.

23

навсякъде

преди 2 години

Говори се под "сурдинка", че То и по Родопите се разхождат едни такива "велможи" , които под благосклонния поглед на разни кметчета от ДПС главно и местен персонал избиват " мъчещи се" ***, сърнички, елени... Това началничета в едни морски рафинерии, разни "главни" и по-малко "главни" всякакви...

fallback