Снимка: МВР
fallback

Старши лейтенант Тодор Манчев е открит мъртъв с огнестрелна рана на полигона в Ново село. Той е участвал в учение на полигона, а по-късно се е самоубил в стаята си. Информацията за инцидента е потвърдена пред „24 часа“ от Министерството на отбраната.

Според слуховете той е сложил край на живота си, тъй като бил набеден за нахлуването на командоси в цех до бившето военно летище в село Чешнегирово край Пловдив. Инцидентът стана на 11 май.

Oще по темата
Запознати твърдят, че служителят на „Военна полиция“ е бил наказан за грешката и това го сломило. Младият офицер бил в логистиката на въпросното учение в Чешнегирово, когато американски командоси накараха нищо неподозиращи работници да легнат на земята, насочвайки срещу тях оръжие.

Пред „24 часа“ собственикът на цеха заяви, че не е получавал информация за инцидент с военнослужещия. След случката той е получил само устно извинение от Министерството на отбраната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

90

Вики18097

преди 2 години

Съгласно ЗУТ военно летище и други подобни обекти са специални обекти и са със специален режим на защита. Как до такъв обект някой си е позволил да даде разрешение за строеж, да го въведе в експлоатация . Товап, че даден обект е с отпаднала необходимост за отбраната, не значи , чу му е променено другото. Това става с ПУП................Нали тези проекти се съгласуват с пряко засегнатите страни.

89

Анонимен

преди 2 години

смоубиха го , огнестрелната рана е в челото ..... от свидетели на погребението

88

Анонимен

преди 2 години

И пак заради млади пенсионери на пенсия и заплата, които са неграмотни, си отиде бъдещето! Момчето чакаше дете!!!!

fallback