Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Нерегламентираният транспорт на туристи към Седемте рилски езера не спира въпреки забраните. Джипове продължават да карат пътници до резервата.

Преди дни няколко институции обещаха по-строг контрол. Поредните нарушители обаче са регистрирани през уикенда, съобщи Нова тв.

Oще по темата
Назначена е проверка по какъв маршрут се е движил заснетия джип.

„Разписах заповед на 6 юли, за да се ограничи движението на джиповете. Тя действа. Взе се решение, че там ще има постоянно присъствие на служители от Национален парк „Рила“ и на полицията. Ние също сме давали две дежурства. Обаче няма как да осигурим постоянно присъствие”, обясни Здравчо Тодоров, директор на РДГ- Кюстендил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Никола

преди 2 години

Не искам да бъда песимист, но щом с едни шанери с джипки, каращи от една точка А до друга точка Б, ежедневно... не можем да се справим... Не знам как да коментирам дори, срам ме е. Чувствам се изостанал, че не прекрачвам закона в тази окаяна държава.

25

Зоро

преди 2 години

аз ще говоря с момчетата и ще ги убедя да не си вадят хляба а да стоят гладни щот така е редно. ще им пусна една пръдня да помислят как дишат птичките в гората с тия газове от джипките, ще подишат *** и ще размислят.

24

рангел

преди 2 години

Милиционера бори престъпниците от ТВ студиата.

fallback