Снимка: БГНЕС
fallback

52-годишен мъж загина при челен удар между камион и два леки автомобила. Инцидентът е станал тази сутрин малко преди 8 часа на пътя София – Бургас в района на село Венец, информираха от полицията.

31-годишният на товарния автомобил е загубил управление над него вследствие на движение с несъобразена с пътните условия скорост. След това возилото навлязло в лентата за насрещно движение и ударил първо кола с 46-годишен водач, а после друга – с 58-годишен сливналия зад волана.

Oще по темата
Вследствие на удара е загинал спътника на водача на камиона. Самият шофьор не е пострадал. Петима души са пострадали. Това са двамата мъже, които са били зад воланите на катастрофиралите автомобили, съпругите им и дете на 13 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 2 години

добре че влязохме в ЕС та да вкарат поне минимален ред , щото още помня как 90-те години тирове и автобуси те гонеха по пътя Варна -софия със 120 по междуселските , всеки караше до откат .

12

Анонимен

преди 2 години

До Тираджия, k.10 Нито ББ ви е виновен, нито ген.Радев и ген. Янев. Карате като луди , не спазвате скорост, съобразена с пътната обстановка, и *** като зайци. Лошото е, че заради вас, пpoстaци ***, умират по-често невинни хора.

11

...

преди 2 години

До Тираджията: Нито Борисов, Нито Радев са виновки, че катат каъо обезумяли. Всеки за няктдр бърза... за св. Петър бърза

fallback