Снимка: Pixabay
fallback

Тежка катастрофа е станала край Враца. Два автомобила - „Шкода“ и „Рено“ са се сблъскали на кръстовището между „Криводолско шосе“  и околовръстния път на Враца.

Последвалият удар бил толкова силен, че френското возило изхвърчало на метри в полето край пътя. 45-годишният му шофьор е починал на място, пише „24 часа“.

Oще по темата
Изданието допълва, че кръстовището е опасно, тъй като там често стават катастрофи. Все още не е намерен начин те да бъдат предотвратявани.

Според първоначалните данни виновник за произшествието е водачът на „Шкода“-та. Той е отнел предимството на „Рено“-то и двата автомобила се ударили. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Ивза

преди 2 години

*** са все още много по пътищата,имат и "книжки,но не са разбрали,че книжка кола не кара.Хора,стегнете се и да направим така,че да намалим произшествията по пътищата и улиците,защото утре всеки може да пострада от действията на ненаказуемост.

22

Анонимен

преди 2 години

Трябва да стане кръгово...Тогава ще неще *** ше намали.

21

Балван

преди 2 години

До ПеростиевМинава със 100 не само защото пътя е хубав , а защото знае че куките никакви ги няма и дремят някъде на сянка. Ако катаджиите контролираха реално движението а не бяха само статисти никой нямаше и да си помисли да мине със 100 на ограничение 60.

fallback