Снимка: Pixabay
fallback

17-годишно момиче загина в тежка катастрофа в Твърдица. Трагедията е станала вчера малко преди 1 часа сутринта, съобщиха от ОД на МВР – Сливен.

Лек автомобил „БМВ“, управляван от водач на 23 години от село Чинтулово,  се е преобърнал извън пътното платно, след като се е ударил в стълб.

Oще по темата
Починалото момиче е било пътничка в автомобила. То е починало на място.

Причината за произшествието е в процес на установяване. По случая работят служители на отдел „Разследване“ и РУ-Твърдица. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 2 години

Ясно. От селата, с БМВ, на 23 години, вози непълнолетни с думите "Глей ся колко върви, мноо върви" и в един момент... а, ко стана? Съд и затвор за убийство за тоя и никакво излизане от затвора. Умишлено убийство е това. А ако случайно излезе, бащата на момичето собственоръчно да го прати при щерка му.

16

бг

преди 2 години

Докога българино! не виждаш ли че от твоето безхаберие загиват млади хора.Защо давате мощни коли в ръцете на неумели и неправоспособни шофьори! Свести се и стига смърт на деца!

15

от Плевен

преди 2 години

Моят синковец често през миналата година вземаше семейната кола и през нощта правеше луди разходки от плевенските села. А той нямаше нито 18 год, нито шофьорска книжка. Взех единият ключ от колата и го занесох на работа. Луд за емоции, но не мисли за последствията. В главата му има само една идея - кога ще изкара курсовете за шофиране и нищо ... друго! Мързелив, крадлив, арогантен, човек който не желае да се развива духовно. Не ме питайте какво ми е на душата ..!

fallback