Снимка: архив, БГНЕС
fallback

На 68-годишна възраст почина дългогодишният директор на Столичния инспекторат Веска Георгиева.

Тя ръководи инспектората от 2008 г. Колегите ѝ я определят като човек, пълен с енергия и заразяващ ентусиазъм, с хъс за работа в помощ на обществото.

В последното си интервю за БНР Веска Георгиева остави послание за работа с мисъл и отдаденост. „Искам колегите, когато си тръгна, да продължат да работят в посоката, в която сме работили над десет години - последователно, системно, с увереност, че не могат всичко да обхванат, но това, което правят, го правят добре. Иначе казано, с мисъл трябва да работят, с ентусиазъм, с отдаденост, а с какво всеки един ще ме запомни, важното е да ме помни“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

информиран

преди 2 години

Как така всички *** забравят че в сегашното служебно правителство има министьр пенсионер - МОСВ сьс секретар пенсионерка , която усвои 6 милиона за броенето на делфините в Черно море - без обществена порьчка - какво ще каже за това г-н БОИКО РАШКОВ?

12

Анонимен

преди 2 години

За млад човек е убийствена среда. Гнездо на дърти змии. Клюки и интриги. Любимото ми беше да ми надничат в чинията Къмм младите никога не се съгласявайте на работа с колектив със средна възраст 40 г. Ще си загубите време и нерви Опитайте се работите с баба си като смятате задачи по математика от 7 клас. Кошмар.

11

Анонимен

преди 2 години

3, така е и в банките Шефът на клона много си харесваше една 62 годишна, а той да кажеш да е дядо да я хареса беше на 40 г. Та на нея копче не казваше.На мен съответно ми взеха работа и буквално по цял ден нищо не правех. Може би някой ще каже ти си супер трай си и си взимай заплатата. Но докога. А и при съкращения ще махнат мен, а ще оставят бабичката , понеже трябвало да се пенсионира. А тя със средно, все пита за какво ли не.Аз напуснах бабето е все още там. Все такива бяха гонещи 50-60 г

fallback