Кадър: БНТ
fallback

Традиционно, през лятото в почивните дни се образуват опашки на границата с Гърция. Тестовете за коронавирус от страна на гръцките власти допълнително създаваха забавяне за туристите през последните дни.

Тази сутрин трафикът в посока Гърция отново е интензивен - около 3-4 км е опашката от автомобили.

Създадена е организация от полицейските власти за пропускане на по около 25-30 автомобила.

Около час се чака на опашката, казаха пред БНТ пътуващи към южната ни съседка. Хората допълниха, че вече са свикнали с чакането на границата.

Вчера официално беше потвърдено, че от 1 юли за автомобили отваря още един пункт на границата с Гърция - "Илинден-Ексохи".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Радослав

преди 2 години

Явно съм засегнал честолюбието на госпожица която е продала тялото си за да се уреди на държавна службичка. Госпожо от 20-ти пост, как очаквате другите да ви уважават след като вие самата не се уважавате? Как е, харесва ли ви бюрцето на което ви уреди гербера на който се продадохте? Нормално е сега да ревете в тяхна защита, но да ви е срам да застанете с името си защото целия ви квартал ще ви се смее, че сте преспала с гербер за да ви уреди на службичка. Като цялата ви партия сте!

23

Радослав

преди 2 години

До госпожата от пост 20.Поне име да беше написала госпожо, ама явно те е срам да застанеш зад думите си както всички анонимни поддръжници на комунистите от герб. Чак вас ви е срам, че сте се продали за да скандирате името на бокича. Какво повече да се каже за вас, като дори вас самите ви е срам от делата ви!

22

Ганчо Мамуля

преди 2 години

Радославе,абсолютно си прав.Тази чиновническа България нищо добро не я чака

fallback