Продукти:
3 консерви риба тон
2 чушки – зелени, червени
няколко стръка зелен лук или малка глава червен
2 чаши нарязано зеле
За дресинга:
1/2 чаша майонеза
2 с.л бял оцет
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Нарежете на ситно зелето, чушките и лука и ги сложете в дълбока купа заедно с отцедената риба. Отделно комбинирайте съставките за дресинга, овкусете салатата и сервирайте.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
3
Абе
преди 2 годиниразбирачи я си яжте скумрията и мълчете
2
Анонимен
преди 2 годиниНе се хранете в никакъв случай с риба тон, тя расте в радиоактивната вода, излята от Фукушима! Хапвайте си само български риби или от Европа!
1
Анонимен
преди 2 годиниЯяя, живак с чушки. Свежо и вкусно!