fallback

Общ преглед
Националния младежки комитет на ВМРО скочи срещу "скандална инсталация", направена вчера върху фасадата на парламента. Върху нея е прожектирано знамето на гей общността, а върху надписа "Съединението прави силата" е прожектирано едно от посланията на "София прайд", който се провежда днес. А именно: "Съединението ни прави силни. Омразата ни прави слаби".

"Ние, като последователи на великото дело на войводите и на нашите предци, били се за всяка педя зема на Родината ни в Сръбско-Българската война, в Илинденско-Преображенско-Кръстовденското въстание, в Балканската и Междусъюзническата войни и последвалите Първа и Втора световни войни, не можем под никакъв предлог да приемем, че подобна провокация е "просто изкуство". И не разбираме как хора, стаили толкова много агресия и арогантност в действията си, могат да говорят за любов, уважение и равенство. Любовта към какво, ЛГБТИ+ хора? Защото Вашето е себелюбие и опасен егоцентризъм. Това не е святата любов към Отечеството, която изисква себеотрицание. Нито святата майчина любов, възпята и увековечена в емблематични български творби! Защото тя изисква почит към семейството, традициите, морала и християнската вяра.

Вчера Вие осквернихте символа на държавността – Народното събрание. На тази сграда може да се веят само националният трибагреник и знамето на ЕС, част от който е България. С вашите пошли действия и налагането на разноцветния ЛГБТИ+ флаг Вие дори откраднахте дъгата от децата.

А като прожектирате Вашите символи и пътеводни мисли върху парламента какво искате още да ни кажете? Че вече тази сграда е Ваша ли? И тя ли е изконно Ваше право на собственост и платно на "различността" Ви, която уж искате да превърнете в равни права, а всъщност развявате като паспорт за привилегии?

До тук с Вас и Вашата "дискриминираност", гласи позицията им.

Те се обръщат към столичния кмет Йорданка Фандъкова, ръководителите на всички служби за сигурност - Министерството на отбраната, на Министерството на вътрешните работи и на Държавна агенция „Разузнаване“, Държавна агенция „Национална сигурност“ и питат кой е допуснал подобна гавра с обект, включен в приложения списък на стратегическите обекти и дейности от значение за националната сигурност като Народното събрание?

"За нас от НМК на ВМРО това е не само неморално, но и противозаконно. Ако тази позорна инсталация е била официално разрешена, то ние ще настояваме отговорните лица да бъдат отстранени от длъжност. Ако се окаже своеволие на ЛГБТИ+ общността, то нека тогава веднъж завинаги, заради това погазване на държавността, техните пошли паради на "различността" да бъдат официално забранени", завършват от ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

но не към същия пол

преди 2 години

До Анонимен

36

Шкембаците

преди 2 години

Не им ли пречат като скачат, на приватизиралите абревиатурата ВМРО и саморекламиращите се , като патриоти?Или пък пачките евра от продажба на български паспорти?Много, много е патриотично да си корумпе и алкохолик

35

Анонимен

преди 2 години

Що не си прожектират материалите диапозитивни на фасадите на посолствата представили ги първоначално в поход на обезправните като позитивни за търсене,искане,добиване на права,че да им се разрешат от първия път или от раз.

fallback