Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Проф. Тодор Кантарджиев ще консултира Столичната община за ваксинационния процес, обяви той пред Нова тв. След като беше пенсиониран и освободен от поста директор на Националния център по заразни и паразитни болести, той благодари, че от кметството на София му се доверяват в битката със заразата.

Oще по темата

От своя страна кметът на София Йорданка Фандъкова написа във Facebook: "Благодаря на проф. Кантарджиев, че прие поканата ми да участва в организацията на процеса на ваксинация в София. Убедена съм, че както със знанията и опита си, така и с умението му да обяснява проф. Кантарджиев ще допринесе повече хора в София да пожелаят да се ваксинират".

По-рано Кантарджиев заяви пред БНТ, че трябва да се наблегне на имунизацията в страната и насочването към възрастни и трудноподвижни хора е правилно.

„Благодаря човешки на хората - разбрах колко много ме уважават. Искам да се поклоня пред колегите, защото станаха малко набързо нещата, но по-добър колектив за тези 140 години в Националния център по заразни и паразитни болести не е имало“, каза още проф. Тодор Кантарджиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

76

Анонимен

преди 2 години

Ако бях професор с достойнство, дори да ме пенсионират поради лични причини, не бих позволил да ме използват предизборно в която и да е партия. Много неща се купуват с пари, включително и гласове, но достойнството е това, което държи главата на човек изправена. Дано да е доволен проф.Кантарджиев, че ще бъде използван по предназначение.

75

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който мисли с главата си вижда какво се случва. Тези хора ще се поддържат и ще стоят до колкото могат, а ние ще ги издържаме, защото не им стига това, което са взели до момента. Никога няма да им стигне. Жалко за младите и способни на които никой не им дава шанс."Политици и памперси се сменят често по обясними причини"-Марк Твен

74

Анонимен

преди 2 години

Този екземпляр орева цяла София,свикнал е само да взима,гледах го по НоваТв нямаше смелост да каже че в назначен като консултант в общината.Каква наглост,алчност,как се прави на невинен Ето заради путювци като този на пенсия и заплата няма да се оправим никога защото търпим такива,марш в къщи ,няма ли млади !

fallback