Снимка: БГНЕС
fallback

Президентът Румен Радев призова за сдържаност и избягване на спекулации във връзка с инцидента с изтребителя МиГ-29, който падна в Черно море при изпълнение на тренировъчна задача по време на тактическото учение с бойни стрелби "Шабла 21".

Oще по темата

Това каза държавният глава в началото на срещата на "Дондуков"2 с ръководствата на КНСБ и КТ "Подкрепа", цитиран от БТА.

Всички налични сили и средства са мобилизирани в операцията по търсене и спасяване, но какво точно се е случило, ще има ясен отговор, когато се издири т.нар черна кутия, каза Румен Радев.

Президентът заяви, че най-важното в момента е съдбата на пилота.

Радев посочи, че го познава като прекрасен човек и много добър професионалист и очаква в най-скоро време да има резултат от операцията по търсене и спасяване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Мда

преди 2 години

Прекрасен човек и професионалист, за разлика от теб !

51

Анонимен

преди 2 години

, Каракачанов, изпълни поръчка на Путин за имитацията на ремонт на самолетите в Беларус. По този повод дори и ДжипкоБибипко го нарече безумно алчен тулу.п. Русия на Путин да ремонтира бойна техника на страна, членка на НАТО означава да направи така, че някои уреди умишлено да отчитат грешка. Например висотомера или системата за целеуказване и целеразпределение. Нали България е потенциален противник при евентуални бъдещи бойни действия с Русия.

50

Мисли

преди 2 години

Надяваме се да е жив пилота и да го спасят.Някога през Първата световна британски войник пощадил живота на ранен немски ефрейтор. По-късно той се наложил начело на Германия и зтаем какво стана.Мисля си, ако Радев беше вчера в самолета, как това би променило живота на бъларите?

fallback