Снимка: Pixabay
fallback
Бебето, което вчера беше изхвърлено през тераса от майка си, е в добро състояние, съобщи бащата на момиченцето, предаде bTV. 
 
Разследването по случая продължава. 
 
Бащата на момиченцето твърди, че това не е първият случай, в който майката се опитва да посегне на живота на детето. Преди време опитала да удуши бебето, но не е успяла. Още тогава е бил подаден сигнал срещу нея.
Oще по темата
 
Личният лекар на бебето е запознат със случая. 
 
Бащата на детето е категоричен, че може и сам да се грижи за детето и не се отказва от него. 
 
Бебето временно е настанено в дом, където е под наблюдение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 2 години

Прочетох едно интервю на д-р Иван Георгиев и той много ясно наистина е обяснил, генетичните разлики приромите и защо те няма, как да се развият повече от това. Разбира седоктора е доста краен, като разбирания, но е добре да разберат повечето хора, че ние сме само физически еднакви и тази толерантност е фалшива основа.

4

7654

преди 2 години

Ами каква майка да е и той какъв баща да е...та те се размножават на 11-12 години....това си е дете в 6-ти клас и нарочно и на училище не ходят,а ако ходят нашите смотани даскалки си ги пускат неграмотни да минават в следващия клас и само хахохихи в даскалото и гюбеци..и нямаме закони ,както в САЩ,да не се ляга с лице под 18г.,иначе затвор,там се смята за изнасилване..Да вземем пример от САЩ,нали сме тяхна територия,да им черпим от опита,явно е,че не можем да се справим с този ужас.

3

Анонимен

преди 2 години

Съжалявам да го кажа, но все едно на ромите им липсват някои вещества в мозъка, те стигат за развитие само до определен стадий на психиката и това е. След това следват всички останали прояви-грабежи, изнасилвания,убийства, тормоз и др. Истината е, че расите са различни. Единствената прилика е, че сме физически сходни.

fallback