fallback

Министърът на отбраната Георги Панайотов е поискал проверка в служба "Военна полиция" във връзка с нахлуването на американски военни в частен имот в Чешнегирово.
Oще по темата
"Периметърът на учението е определен преди години с географски координати. Цехът е бил извън периметъра", каза министър Панайотов, цитиран от БНР.

"Аз разпоредих незабавна проверка, която вече приключи в Пловдив. Потвърждава се, че има двама отговорни офицери, които не са докладвали. Защо не са докладвали - това тепърва се проверява вече от органите на прокуратурата и от инспектората на Министерството на отбраната. Аз смятам, че отговорните трябва да понесат наказания, при това сериозни наказания“, добави служебният министър на отбраната.

Панайотов припомни, че е разговарял със собственика на цеха. Дал е уверение, че няма да се стига до такива инциденти.

Общ преглед

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Яко

преди 2 години

Васко *** се ***, и тея ако стане война да ни защитават, собственика орева вкички медии, пари иска, 100% е перач на тиквата, то гжлямо реване...иначе обучениито е планувано поне 6 месеца и съгласувано с шкембе министъра, така че той е за плюене, драги ми смехурко и гъзоцелувач на Герб

56

Анонимен

преди 2 години

То тия американци ....не си мислите че са много умни )

55

Професионалист

преди 2 години

Щом учението е в България виновен е началникът на отбраната. Той е най-висшият действащ военен с пагон.Достойно е да си подаде оставката. Но ние сме в Абсурдистан и този некадърник ще държи кокал още дълго.

fallback