Снимка: БГНЕС
fallback

Общо 1032 души са ваксинирани през двата почивни дни в трите мобилни ваксинационни пункта на Столичната община.

Те бяха в Южния парк, Борисовата градина и кв. "Красна поляна".

Този брой на имунизираните е до 16.00 ч. днес, но заради големия интерес и през двата дни работното време на екипите беше удължено до 17.00 часа, съобщиха от Столичната община.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 2 години

не се давайте. тия знаят, че трябва да останат и хора на земята. илон си каза, че реално човечеството с темповете на развитие днес до век не върви към свръхпопулация, както твърдят навсякъде, а реално към сериозно намаляване на населението. но целта е евгенична - монументът в Джорджия и 500 млн. хора. явно считат, че това е достатъчно критична биомаса за напред, а евгеничният експеримент се случва днес (поне първи). ние сме биомаса, подобно на популация от скакалци. мда, ваксинирайте се.

17

до 14

преди 2 години

Погребалните бюра не са им толкова важни. Избиха достатъчно старци по старческите домове. Сега вече фокуса им е към младежи и деца. Там е вредния размножителен потенциал на човечеството. Основния ваксър, филантроп и хуманист Бил Гейц ясно ви каза, че освен да затъмнява Слънцето и населенито трябва да намали.

16

До 13

преди 2 години

Ваксинирайте се се бе! Ще ви почернят живота иначе. Бъдете умни и разберете че е за световното благо на човечеството. Не разбрахте ли че няма да ви оставят на мира докато не се набоцкате всички. И децата си и внуците си. Колко пъти тия с ваксините да ви казват, че населението на земята трябва да се намали с няколко пъти. На медиите вече им омръзна да ви помагат да се премирите. И никой не им плаща за труда. И най-важното: Изберете елитната ваксина Пфайзър. Там е истината.

fallback