Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Починалите лица в България, при които е била констатирана коронавирусната инфекция, са 17 657. Нови 5 случая са регистрирани през изминалото денонощие, сочат данните на Единния информационен портал.

Трима са страдали от сърдечно заболяване, двама от диабет, а при 74-годишен мъж няма констатирани придружаващи заболявания.

Починали са:

мъж на 60 г. със сърдечно заболяване;

жена на 69 г. с диабет и хронично неврологично заболяване;

мъж на 85 г. със сърдечно заболяване;

мъж на 60 г. със сърдечно заболяване и диабет;

мъж на 74 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 2 години

Китайците ни избиват с този вирус вече година и половина.И пред нито едно китайско посолство в света няма протести.Докога ще мълчим?Докога ще купуваме некачествените им стоки? Спрете да купувате всичко произведено в Китай! Разбирате ли,че ние всички с нашите пари сме платили на Китай за да може да създаде такова чудовищно оръжие!

28

Премирен но Умен

преди 2 години

Ваксинирайте се се бе! Ще ви почернят живота иначе. Бъдете умни и разберете че е за световното благо на човечеството. Не разбрахте ли че няма да ви оставят на мира докато не се набоцкате всички. И децата си и внуците си. Колко пъти тия с ваксините да ви казват, че населението на земята трябва да се намали с няколко пъти. На медиите вече им омръзна да ви помагат да се премирите. И никой не им плаща за труда. И най-важното: Изберете елитната ваксина Пфайзър. Там е истината.

27

neon7

преди 2 години

Най-голямара измама се прави с ПСР тестовете ! Починал човек от сърдечно заболяване или друго, без да е бил в болница за лечение на КОВИД или интензивно отделение . Правят ПСР "положителен" и пълнят статистиката .

fallback