Снимка: БГНЕС
fallback

Ръководството на пловдивската дирекция на МВР поема Петър Тодоров, дългогодишен служител в дирекцията, съобщи служебният вътрешен министър Бойко Рашков. Той пристигна в Пловдив, като обяви пред състава промените, които обеща още вчера.

Oще по темата
Поводът за това стана ареста на полицейски служители от трето районно управление, включително и директорът, разследвани за престъпления срещу правосъдието, корупционни практики и оказван чадър върху наркоразпространение и проституция.

Случилото се е удар срещу авторитета на МВР, удар, който се отразява на всички служители, които работят и в Пловдив, подчерта Рашков. Той изтъкна обаче, че е проведена добра оперативно-издирвателна дейност от страна на дирекция "Вътрешна сигурност", предаде БНР. Рашков високо оцени и работата на прокуратурата по случая.

Става въпрос за престъпници с пагони, и за такива без пагони, каза той. И посочи, че няма достатъчно информация за размера на цялата престъпна схема. Очаква се това да стане известно в следващите седмици.

В отговор на въпрос за изнесената днес информация от съпредседателя на "Демократична България" Атанас Атанасов за подслушвания на опозиционни политици по време на кампанията за вота на 4 април, Бойко Рашков каза, че сигналите за това трябва да се отнесат към Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства и че той няма информация за това.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Анонимен

преди 2 години

Аз не живея в София град, а в провинцията. Веднаж пътувах с колата до София и там ми замениха, както обясних , само малкия талон. В цялата страна върлува пандемия и сега понеже съм без ГТП не мога да пътувам с колата до София, а с автобус. Там ще чакам 3-4 часа, а не съм в първа младост. Ще си платя още веднаж заради небрежността на служителите от служба КАТ.Докато премина ГТП ако ме спре някоя "фуражка" ще ме глобят заради несвършената работа от същата тая служба! В тая държава КАТ-аджия да си!

65

КАТ издевателство

преди 2 години

Повечето престъпници са с пагони. М.г. на 28 август замених стара газова бутилка с нова, извадих документ и отидох в РДМВР-София област за смяна на големия и малкия талон на леката си кола.Смениха малкия талон , за големия - или нямашше, или нямаше заповед за замяна. Отивам преди няколко дни на ГТП, но проверяващите там отказаха преглед, понеже на големия талон (стария) не е нанесена ***.Аз ли съм виновен, че КАТ не са си свършили работата! Защо не ми смениха и големия талон?!Как ще мина на ГТП?

64

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата обвини Бойко Башков в лъжа. Да влиза обратно в бункера, от където изпълзя заедно с партизаните от ДС. Диктатора да си гледа пенсията и да не ни занимава със себе си.

fallback