Снимка: БГНЕС
fallback

Със сигурност ще трябва трета доза ваксина срещу COVID-19. Никой не бива да си мисли, че ще мине само с 2 дози, обяви шефът на „Пирогов” проф. Асен Балтов пред Нова телевизия.

Oще по темата
По думите му в момента е по-добре хората да избират ваксините с 2 дози.

"Ефективността на еднодозовата ваксина е по-ниска отколкото на РНК ваксините", предупреди проф. Балтов.

Той посочи, че ако човек е преболедувал, е добре да помисли за ваксина след около 5-6 месеца. А онези, които вече са ваксинирани с 2 дози, след около 1 година трябва да помислят за трета доза.

"Няма какво да се лъжем, тази пандемия няма да свърши до края на годината. Ще продължи и следващата. Няма да е с толкова жертви, но със сигурност ще продължи", заяви проф. Балтов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

76

Анонимен

преди 2 години

Но и догодина щяло да продължи. Ами да, капанът на голямото лекарско заблуждение, съпроводен с фалшивия им статус на големи авторитети в измислено издигнатата им в култ наука над другите науки, няма да свърши лесно, този капан е безкраен, като всяка друга голяма лъжа, от която няма излизане. От такъв капан се излиза с позор или с погром. Затова лекарите се държат като банда съзаклятници и ще поддържат пропагандата за страшната инфекция, от която не разбираш, че дори си болен.

75

Анонимен

преди 2 години

Никой да не мислел...Балтов, вече и мислите ми ли искаш да притежаваш, робовладелецо. Ще си мисля каквото си искам, разрешение няма да ти искам, компетентен съвет мога да получа дори по Интернет от другата страна на света. Гнусната ти воня на гниещ *** на човешката еволюция е толкова непоносима, че не мога просто да дишам от нея - направо получавам респираторен синдром, по-голям от този на Коко 19.

74

Анонимен

преди 2 години

Бил Гейтс за намаляване на населението чрез ваксинация. Цитат:"Днес светът има около шест милиарда души. Те ще достигнат до около девет милиарда. Сега, ако свършим наистина страхотна работа с новите ваксини, здравеопазването и репродуктивното здраве, бихме могли да намалим това с може би 10 или 15 процента. "Изказване на Бил Гейтс пред форума TED 2010г.

fallback