Снимка: БГНЕС
fallback
Състоянието на Владимир Каролев остава тежко. Днес по спешност беше опериран глезенът му. Това съобщи за "Фокус" директорът на "Пирогов" проф. Асен Балтов.
 
"Състоянието на Владимир Каролев е непроменено, все така тежко е. Интубиран е, на апаратна вентилация е. Днес му беше опериран глезенът по спешност от проф Диян Енчев. Операцията премина добре. Правим каквото трябва, вървим по план, но засега не може да кажем, че има подобрение", обясни проф. Асен Балтов.
Oще по темата
 
Икономистът остава в болница, след като бе открит в Пирин на 9 срещу 10 май през нощта в безсъзнание. Той изчезна в неделя, а акцията по издирването му продължи 12 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Шоп

преди 2 години

Защо изобщо се говори за тоя досадник?

35

Анонимен

преди 2 години

Как така интубиран. Значи отива към зле. Май няма да прескочи трапа както си мислех. Язък му за пачките няма да може да ги похарчи. Така се получава когато си с големо самочувствие а с малки възможности. Няколко дни преди да се претрепе беше в една телевизия и гъргореше някакви глупости. Гласа му беше като на пияница с прегорели гласни струни. Ако беше накой друг досега да са го погребали. За обикновеният човек не се полагат толкова грижи. Тях ги оставят на стълбите пред бониците да ***.

34

Анонимен

преди 2 години

Скоро излязох от голяма столична болница, всички интубирани там, излизат в чували. Нямат анестезиолог изобщо, наемат когато могат. От там сме и шампиони по смъртност. Но за другаря Каролев, ще се направи всичко, той не е от обикновените хора, плащащи заплатите на тикви и зелени чорапи.

fallback