Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

УМБАЛСМ "Пирогов" намалява цената на PCR теста, за да е по-достъпен той за пациентите. Тестът вече струва 80, вместо 100 лв., като той се заплаща, ако човек няма направление от личния лекар или специалист, съобщиха от болницата.

Целта на намалението е изследването да стане максимално достъпно за пациенти със симптоми и по този начин да се ограничи разпространението на заразата.

В "Пирогов", без почивен ден, продължават да работят и зелените коридори за всеки, който желае да се ваксинира. За момента там разполагат и с трите основни ваксини  на "Пфайзер", "Модерна" и "АстраЗенека".

Работното време на пунктовете в "Пирогов" е от 8,30 до 17,30 ч.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 2 години

За някой ще е пагубно да изчезне КОВИД , а изчезне ли Той и кранчето за пари спира :(( мъка

42

Анонимен

преди 2 години

А солютно си прав 49И не са о днк взимат с пср а вего има поликапролактон и дапра хидрогел.Аз тест досега не съм давал и нямам намерение и дано не ме принудят!Няма да патувам нямам и намерение!маска днес в автобуса и практикер ми се звереше охраната че не искам нося.А консултатнтите им са супер неуки и проsт и! в България някак пандемията също понамаля налинтака казват знаеш защо!

41

Анонимен

преди 2 години

А защо не платиха нищо хората, които вкараха вируса още през март 2020г.? Според данни на Гранична полиция за 10 дни - от началото на извънредното положение до 23 март, у нас са влезли 109 467 българи.Много от тях се качиха на самолета съвсем съзнателно и знаеха, че са носители. На летището някои ги гониха с полиция чак до Хасково и до къде ли не.Качваха се в самолета с парацетамоли и други лекарства за сваляне на температурата.На тези хора защо никой не им взе пари за тестове и за лечение? М?

fallback