Снимка: БГНЕС
fallback

Тежко остава състоянието на финансиста Владимир Каролев, който е с контузии на вътрешните органи, черепно-мозъчна травма и съчетани травми в "Пирогов", съобщиха от лечебното заведение.

Oще по темата
Каролев остава за лечение в Отделението по анестезиология и интензивно лечение към Клиниката по неврохирургия. Мултидисциплинарен екип следи състоянието му.

Както е известно, икономистът бе открит в Пирин на 9 срещу 10 май през нощта в безсъзнание. Той изчезна в неделя в планината.

Издирването в Пирин продължи 12 часа, като една от участващите групи го откри в 00:40 ч.

Каролев се е наранил след падане от около 400 метра на стръмен терен, вероятно при подхлъзване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Валентин

преди 2 години

Искам всички вие, знайни и незнайни мразещи всички и всичко, поне за момент да се поставите на мястото на близките на В. Каролев. Представете си вашия най-близък човек. Сега си го представете в кома, вие се молите за живота му и четете най-идиотските коментари. Как ще се почувствате? Не ви е добре нали? Заради този ви начин на мислене заслужавате да ви управлява два пъти по-*** премиер. Ще ви приляга. Да ви натика в калта и дори под нея. Тогава ще се почувствате на мястото си.

32

чиновник

преди 2 години

До ПредприемачИскрено му желая да се оправи! Пък когато това стане, щом е толкова голям предприемач, че и милионер, ха дано купи един спасителен вертолет, че мъжете, дето на ръце го носиха с часове, да разберат какво означава милионер в БГ.

31

60-годишен

преди 2 години

До Али РъзаДа си спомняш, че преди няма и месец младо момче загина в планината? Така и не го намериха, помниш ли? То не беше на 60 години

fallback