Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Президентът Румен Радев поздравява представителите на мюсюлманската общност в България по случай настъпването на празника Рамазан Байрам, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

"Нека Вашите домове бъдат изпълнени с разбирателство и щастие, делата Ви да следват мъдрата традиция и изградената култура на толерантност на българския народ", заявява в приветствието си той.

Празниците са истински, когато ги споделяме, подчертава президентът Радев и добавя, че с разбиране, прошка и добра дума заедно по-уверено надмогваме и кризите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Първи Президент

преди 2 години

Навремето имаше един президент, на който Ивайло Трифонов превеждаше фразите, за да бъдат разбрани правилно от тълпата.Сякаш онзи покоен президент от с. Веселиново говореше с притчи, като Христос, че някой трябваше да свежда до говедата неговите високопарни слова.Настоящият също се нуждае да му превеждат словоизлиянията от български на български.

22

Анонимен

преди 2 години

Май повечето коментиращи не осъзнават, че по-голяма част от мюсюлманите в България не са турци, а потомци на българи принудени да приемат исляма по време на Османското робство.

21

Анонимен

преди 2 години

Тоя като му видиш тъпата селско-чобанска топузеста физиономия, типичен селски ***.

fallback