Снимка: БГНЕС
fallback

Най-важната работа беше свършена с приемането на промените в Изборния кодекс. Върнахме парламентаризма. Така председателят на 45-ото Народно събрание Ива Митева коментира пред журналисти свършеното от парламента за краткия му живот.

"Основен недостатък бяха толкова много внесените закони и като че ли популизмът, който надделя, но няма как това да не се случи при положение, че всички очакваха изборите", посочи Митева. Тя обаче каза, че е доволна, че не са дали възможност популизмът да надделее над разума, предаде БТА.

Според нея основната задача на служебния кабинет е да подготви едни наистина честни и прозрачни избори. В отговор на въпрос тя посочи, че сигурно ще започне някакъв преглед, анализ на предишната власт, но времето е прекалено малко.

Ива Митева представи обновения интернет портал на Народното събрание. Направени са информационни досиета по всички закони, свързани с въвеждане на правото на ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

75

и те така

преди 2 години

верно е че свършихте най-важното , показахте че новите партии не ставате за нищо , освен за агитки .

74

БОЙКО

преди 2 години

ДОБРЕ ЧЕ ИТН ЖЕРТВА ТЕБЕ А НЕ ТОШКО АМА ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ИТН И ДПС СА МИ ВЕРНИ ДРУЖКИ И ЩЕ УПРАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО СЛАВЕТО СИ ИЗИГРА ПРЕКРАСНО РОЛЯТА ПОСТАВЕНА ПРЕДИ 10 ГОДИНИ ----ДА ОБЕРЕ ИСТИНСКИЯ ПОТЕСТЕН ВОТ И ДА ОСИГУРИ МОЕТО ЗАВРЪЩАНЕ ЧРЕЗ МИТОВ

73

Анонимен

преди 2 години

И тази си повярва!

fallback