Снимка: БГНЕС
fallback

Най-отличителната черта на служебното правителство ще бъде експертизата на министрите в него.

Това каза вицепрезидентът Илияна Йотова, която е гост на патронния празник на Националната библиотека "Св. Св. Кирил и Методий".

Oще по темата
"Предполагам, че ще има и представители на партии. Това, за което единствено мога да "открехна вратата", е, че най-важната отличителна черта на този кабинет, според мен, ще бъде експертизата на бъдещите министри", каза Йотова за състава на служебния кабинет.

По-късно днес ще бъдат факт указите на президента Румен Радев за назначаването на служебното правителство, разпускането на 45-ото Народно събрание и състава на нова Централна избирателна комисия.

Йотова посочи, че не може да разкрие повече в аванс, защото не е коректно и спрямо служебния кабинет, и спрямо президента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

факт

преди 2 години

ше се отличава с това че ше ни спрът парите .

11

Анонимен

преди 2 години

Тия все се опитват да ни набутат в руски алчни лапи

10

Анонимен

преди 2 години

Всички драскачи все не сте доволни. Ако бе Бойко пак щяхте да крещите защо той сега е друг и пак не го харесвате. Ами кандидатствайте вие за поста премиер белким ви изберат и тогава да ви видим на какво сте способни. Май сте способни само да чукате по клавиатурата и да критикувате за друго не ставате.

fallback