Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

И на Великден продължава ваксинацията срещу коронавирус в цялата страна. "Зелените коридори" в болницата са отворени и в празничния ден.

Oще по темата
Пред Военномедицинска академия в София тази сутрин има опашка от чакащи, съобщи bTV.

"Зеленият коридор" там работи с намалено работно време днес – до 13 ч.

Най-дълго е работното време на болница "Света Анна" – до 19 ч. С намалено работно време е и пунктът на Александровска болница – до 14:30 ч.

Зелените коридори остават отворени до 9 май. Всеки желаещ може да отиде и да се ваксинира без предварително записване. Предлаганите ваксини са на Pfizer/BioNTech и AstraZeneca.

Равносметката от първия ден на "зелените коридори" – имунизираните за денонощието са 12 287 души. Здравните власти уверяват, че ще има РНК ваксини за всички желаещи.

Вижте още в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR






 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

любобитен

преди 2 години

Извитите опашки по-извити ли са от от опашката на Д.Пеевски или да ?(нямям предвид законтрящите се кабелни превръзки,наричани у нас ,неизвестно защо,свински опашки )

38

GTS

преди 2 години

Ухааааа тук за тази статия има по-яки коментари.Явно на 4 километър са ви раздали по един таблет да си джиткате и сте си изпляскали глупостите тук.Друго обяснение за критично *** ви съчинения с елементи на маймунски разсъждения нямам.На мен също не ми харесва да се ваксинирам,но не критикувам и обиждам хората,които го правят.А и да не си забравите хапчетата утре сутринта.

37

Анонимен

преди 2 години

Няма боц боц няма Халкидики Касандра само бетонаки.

fallback