Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Националният оперативен щаб бе разформирован вчера. Той бе създаден със заповед на премиера Бойко Борисов в началото на пандемията през февруари 2020 година и имаше за цел да организира и координира действията на държавните органи във връзка с борбата срещу COVID-19.

НОЩ вече  го няма, но брифингите продължават.

Днес, 16 април, ще има брифинг в 10:00 часа в Министерския съвет. Участие ще вземат министърът на здравеопазването в оставка проф. Костадин Ангелов, главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, директорът на СРЗИ д-р Данчо Пенчев, изпълнителният директор на ИАЛ маг.-фарм. Богдан Кирилов и председателят на Националния ваксинационен щаб проф. Красимир Гигов. Те ще запознаят обществото с актуалната епидемична обстановка в страната.

Следващият ще бъде на 19 април, понеделник.

От Министерството на здравеопазването съобщават, че министърът в оставка проф. Костадин Ангелов и главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ще продължат да информират обществото за разпространението на COVID-19  у нас, за противоепидемичните мерки и за всичко, свързано с ваксинационния процес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 3 години

Лъжи лъжи лъжи.Няма пандемия. Имашегрипен сезонВаксината е експериментална генна терапия. Причинява неврологични заболявания след месеци.

31

да,да ама не

преди 3 години

До А къде еЗасега си е шеф на Правителствена болница/ВМА/! Онази болница дето само името и остана правителствена в Лозенец вече не е място за лечение на по-равните от равните! ЗАСЕГА!

30

Чоовек

преди 3 години

Щу народ УМОРИХА тези обсебените от дявола....пууу,безсрамници ! НО.....ГОСПОД гледа! Народ не се пази по нози начин,а както те го правиха ...си е съвсем съзнателно всяване на страх,т.е те не са българи и не служат на България,а на своѝте господари с изгнилите душици!айде бай бай,идва видовия ви ден плашила,това не е нищо тука на този свят,там там.......

fallback