Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Президентът Румен Радев каза, че няма да бави процедурата за свикване на 45-то Народно събрание.

Редно е в обстановката, в която се намираме, час по-скоро да имаме яснота и надявам се стабилно оперативно правителство, заяви държавният глава.

Oще по темата
Радев обаче първо ще изчака обнародване на имената на бъдещите депутати от ЦИК, преди да издаде своя указ.

На въпроси дали е готов за служебно правителство, държавният глава каза, че се засилват спекулациите от определени партии и "поръчкови" коментатори по темата.

Това явно издава страх и притеснение от възможно повдигане на розовата завеса за управлението на страната от това служебно правителство, коментира той.

Радев отклони повечето въпроси с думите, че трябва да се следват стриктно Конституцията и законът и не каза коя партия би избрал евентуално за връчване на третия мандат.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

154

Радослав

преди 3 години

Не ви разбирам герберите. Искате слави да сформира правителство и да каже какво правим при положение, че е втори по гласове. Президента бърза да свика народното събрание за да започне процедурата за правителство и пак го плюете. Е последно какво искате? Да се бави процедурата и слави да мълчи или да излиза по скоро и да казва какво ще прави? По написаното от вас излиза, че които, каквото и да прави щом не е угодно на бойко и всички надавате рев. Вземете решение най накрая и спрете да спамите.

153

Анонимен

преди 3 години

Който бърза, бавно стига.

152

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен, к.159Нека припомним, че ГЕРБ се образува от бивши офицери от ОДМВР преди 10 ноември - създатели й бяха офицери от ОДМВР - Хасково, Бургас, Пловдив, Благоевград и ГД на МВР - София. БиБи беше майор о.р. във Висшата милиционерска школа - Симеоново, Цв.Цв. - служител в VI отдел на ДС към МВР и т.н. Така че да не обиждат братовчедите си от РК на ДКМС -София и областните градове.

fallback