Снимка: БГНЕС
fallback

Oпашки от пловдивчани и джипита се извиха пред сградата на РЗИ- Пловдив. Причината - едните бяха дошли да се възползват от зеления коридор и да им бият първа игла от РНК ваксина, а другите - да получат полагащите им се дози за практиките, съобщава БГНЕС.

Oще по темата
Личните лекари започнаха да получават първите си РНК ваксини повече от месец след старта на масовата имунизация. Количествата обаче са крайно недостатъчни. Недоволство назрява и сред гражданите, които чакат с часове за зеления коридор за препарата на "Пфайзер".

В същото време в столичната болница "Св. Иван Рилски" заработи специален кабинет за ваксиниране на хора над 65 години, но предлагащ само ваксината "Астра Зенека". Макар призива на медиците хората да не се страхуват, желанието на хората да се имунизират срещу COVID-19 именно с този препарат е твърде ниско.

Скоро се очаква в специалния кабинет да има и от ваксините на "Пфайзер" и "Модерна".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 3 години

Който има сърдечно-съдови проблеми - никакъв Пфайзер. Коритаров си замина човекът с тази ваксина. А има и случаи на заболели с корона след ваксинация и с РНК ваксина и не го карат леко, ама си траят!

15

НОШТ

преди 3 години

Глупостта не ходи по дърветата, опашки?

14

до10

преди 3 години

Доколкото разбрах Коритаров е починал С Пфайзер.

fallback