Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов свиква извънредно заседание на Националния ваксинационен щаб във връзка с информацията, изнесена от Европейската агенция по лекарствата по отношение на оксфордската ваксина.

Oще по темата
Това съобщиха от Министерството на здравеопазването.

По-късно Ангелов ще участва в извънредна видеоконферентна среща на здравните министри на ЕС, тема на която са ваксините срещу COVID-19.

Срещата е по инициатива на Португалското председателство на Съвета на ЕС.

Тя е насочена към хармонизиране на позициите на различните държави членки на ЕС, не само с цел да се спре разпространението на дезинформацията, но и да се постигне общо разбиране относно усилията за ваксинирането в Европейския съюз, се казва в изявление на португалското председателство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 3 години

Пускай БЧК да работи,за да могат хората да си вземат книжките,стига си пречел на живота на хората. Министерски съвет защо се събирате като е ковид,а курса на БЧК за първа помощ не може?

43

Анонимен

преди 3 години

до 44 ти си грешка на вашите

42

Анонимен

преди 3 години

Спомнете си,че както самата "болест"сгъстява кръвта,лекуват с хепарини, аспирин и д-р.,така и ваксата образува тромби,следователно,ваксата заразява,както и дълбоко наврените в мозъка през носа тампони.А разликата между ваксите,е все едно да те прегази Мерцедес или Москвич,все там!Ама по-добре мерчан,вместо кьопав трабант...Маркиз дьо Сад, яде ряпа и подпърдява.

fallback