Снимка: БГНЕС
fallback

Изборите за 45-то Народно събрание зад граница започват още тази вечер българско време, а ще приключат сутринта на 5 април, съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

В чужбина първи ще започнат да гласуват сънародниците ни в Нова Зеландия - тази вечер в 21.00 ч. българско време.

Заради 10-часовата времева разлика първи вота си ще дадат българските граждани в Оукланд и Крайстчърч.

Последни ще затворят изборните секции в американските щати Калифорния, Аризона и Невада, където изборният ден ще приключи в 6.00 часа сутринта българско време в понеделник.

Българските граждани в чужбина могат да гласуват в общо 465 изборни секции в 69 държави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 3 години

Какъв медицински фашизъм те гони тебе? В Нова Зеландия няма КОВИД. Вътре в държавата има пълна свобода. Всичко си е както преди КОВИД, с изключение на това, че не могат да влизат чужденци.

15

Martin Bormann

преди 3 години

Така нареченото "гласуване" е най-голямата измама на Зионистите срещу обикновения гражданин. Създава се впечетлението, че масата държи управление на Държавата в собствени ръце. Няма нещо което да е по далеч от истината. Избирателите "избират" между група поставени лица които обслужват един и същи господар. Създава се илюзия за разнообразие и "Демокрация" а всъщност - глас пустиня. В този ред на мисли, подправяне на избори е абсолютно безмислено...

14

До 5

преди 3 години

Къде си завършил икономика, та тия ги сложи като инвеститори, дето без тях сме щели да загинем.Сега заради вируса като спряха парите какво ? Трябваше.да сме умрели, ама още работещите у нас изкарват парите за пенсии на зарязаните им родители.

fallback