Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Голямата българска актриса Татяна Лолова почина вследствие на мозъчносъдово заболяване минути след 21 часа на 22 март 2021 г., съобщиха от "Пирогов".

Oще по темата
87-годишната звезда на българските театър и кино е постъпила за лечение в УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов" на 6 март 2021 с COVID-19.

Коронавирусната инфекция е преодоляна бързо, но последствията от съдовомозъчната болест и възрастовите изменения в сърдечносъдовата и дихателната система са пряката причина за смъртта, съобщиха от болницата.

Поклон пред паметта на голямата актриса, която с огромния си импровизаторски талант и актьорски диапазон завладя сърцатата на не едно поколение от сцената, от малкия екран и с филмовите си роли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

Анонимен

преди 3 години

Телевизията се изложи като кифладжия без кифли и бозаджия без сещате се какво. Татяна сбогом и поклон до земи и бог да благослови.

64

Анонимен

преди 3 години

Не може ли поне Икар за цялостно творчество да и дадат преживели, нима не знаят, че е на 86/87години.Нима не знаят че е любимка на народа. Гилдията много се изложи, но народа е суверен и си казва думата. Сбогом Татяна и дълбок поклон.

63

Анонимен

преди 3 години

Официоза току що чух че казаха че ни е напуснала в Пирогов от К19 и ще получи посмъртно Икар за цялостно творчество. Нали вече я няма и не може да се защити а и медал да и дадат все тая, сега се сетиха, черна неблагодарност и противни инсинуации.

fallback