Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Над 33 000 дози от ваксината срещу COVID-19 на Moderna и над 16 000 от ваксината на Oxford University/AstraZeneca пристигнаха у нас, съобщават от Министерството на здравеопазването.

Ваксините веднага са разпределени към регионалните здравни инспекции в страната.
 
Доставени са 33 600 дози от ваксината срещу COVID-19 на Moderna и 16 800 дози от ваксината Oxford University/AstraZeneca.

Следващата доставка на ваксини срещу COVID-19 се очаква в понеделник, 22 март, от производителя Pfizer/BioNTech – 30 420 дози, което е с над 9 300 дози повече от очакваното.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 3 години

Сега вече ще дойде ред и на моите танзанийски кози. Кунчев обеща.Още търся агроном да дойде да ваксинира и папаята.

43

Онуфрий

преди 3 години

Почесвам си аз струпея ,на плешивото теме и се опитвам да предизвикам кръвообръщение на закърнелия си мозъчен мазол .И ето идва някаква мъглява първична мисъл. И напира сетне слово.Как тъй вируса едновременно се сети пандемия еднаква да направи?В цял свят четвърта вълна. Като че някой каза старт . Изрече кодовата дума.Нещо гнило има

42

Анонимен

преди 3 години

В ваксинационните центрове ще звучи Фики със "Сега е моментът за експеримента", специален поздрав за всички, на които им е бита ваксина.. В скоро време ще има и нотариуси, който иска да си направи завещание.

fallback