Снимка: БГНЕС

Посланикът на САЩ в България Херо Мустафа призова хората у нас да се ваксинират и да не вярват на конспиративни теории по повод коронавируса. Тя стори това при посещение в училище в Кърджали.

Още по темата
"Теориите не са верни. Не е вярно, че ще ви се промени ДНК-то, не е вярно, че ви слагат чип. Ваксинацията, също като предишните ваксини, имат за цел да ни пазят и са нашата надежда. Вярвам, че ще стигнем до края. Просто трябва да сме там, да сме заедно и да се ваксинираме", призова американският посланик, цитирана от bTV.

Херо Мустафа посочи, че очаква да се ваксинира тази седмица с цялото си семейство и благодари на българските власти, че са осигурили дози и за чужденците в страната.

"Вярвам, че ако продължим да носим маските си, продължим да спазваме протоколите, дистанцията, миенето на ръце и се ваксинираме, ще се върнем скоро към нормалния живот. Но всички трябва да се ваксинираме", подчерта Мустафа.
 

Коментари Напиши коментар

252

Анонимен

преди 1 седмица

Щом и американския посланик го включиха в агитация за ваксиниране значи са прави онези дето казват, че ваксините чипират хората. Между другото Херо така ше я ваксинирам та вика още, още, още

251

Ха ха ха

преди 1 седмица

До коментиращите. Моля, не се ваксинирайте!

250

Анонимен

преди 1 седмица

На ваксинираните докторя защо не им спират парите за 1ва линия? Нали са защитени?