Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Роднини на убитото от ток момче се събраха на протест на площад "Батенберг" с искане да се потърси отговорност на виновните за гибелта на детето им.

Днес се навършват 3 дни от смъртта на Людмил, а в Триъгълника на властта приятелите му скандираха за справедливост и наказание за виновните, съобщи Bulgaria ON AIR.

Oще по темата

"Искаме справедливост и виновниците да бъдат наказани. Тези, които са отговорни, да си подадат оставките и доживотен затвор. Докато има възможност, ще протестираме и ще спим пред парламента на палатки. Ще отидем на будката и ще счупим всичко", категоричен беше бащата на 16-годишното момче.

В района има засилено полицейско присъствие, но движението по булевардите се осъществява нормално.

16-годишният Людмил почина след токов удар от необезопасена шахта с кабели на оживен столичен булевард, захранващи преместваеми търговски обекти.

След случая главният архитект на район „Триадица“ Иван Шишков подаде оставка, но заяви, че не се чувства виновен за инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

76

Анонимен

преди 3 години

Какво си чешате езиците. Всички бутки са на някой. Този кмет е от две години, а бутките от 20. Все едно не знаете за какво става въпрос. Защо в някои общини борбата кмета да запази поста след всяко избиране е голям. Върши работа на определени хора. Има хора със общински телефони, а не работят в общинита, ама има бърза връзка с кмета. Това е истината. А вие драскайте, това успокоява.

75

Методи Ставрев

преди 3 години

Сега е момента да излезем всички на улицата ,пред нас е България излезем ли бойко ще падне

74

Анонимен

преди 3 години

Добре бе, хора загинало е невинно дете, което е искало да помогне на семейството си чрез работа и пари! Ок, може да не е ходил на училище не е сигурно, но повечето неща които се пишат са ДОГАТКИ. Дори и ромите да не помагат на България (така се пише в коментарите) ако на мястото на това дете, беше вашето? Вие как щяхте да реагирате?

fallback