Снимка: БГНЕС
fallback

Вицепрезидентът Илияна Йотова е направила днес тест за коронавирус, който е с положителен резултат.

Вицепрезидентът е в добро общо състояние с леки симптоми, взети са тестове от най-близките ѝ сътрудници, които са с отрицателен резултат, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Президентът Румен Радев се чувства в добро здраве и също е направил тест за коронавирус, който е с отрицателен резултат. Последният контакт на държавния глава с вицепрезидента е от 20 януари тази година.

Предприети са необходимите мерки за дезинфекция на работните помещения и за нормалното функциониране на президентската институция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

91

до СЕЛСКИ

преди 3 години

Ако под "цецка плевенската" имаш предвид че Плевен е село, значи ти наистина си Селски. Там във вашето село сигурно си пасал козите и си пропуснал доста часове от 4-ти до 7-ми клас по география на Република България. Върви вържи козите, че виж кое време стана, трябва да прибираш кокошките и да се напукаш с шльокавица до края на "По света и у нас". Айде със здраве Селски.

90

Див Петел

преди 3 години

Червенокосата здрава селска представителката на комунистите да се оправя по-бързо и да върви на село да кове подкови и да коли кокошки, че ми писна от злобното и излъчване и като гледам Фигуранта как говори все едно слушам нея. Вероятно тя му редактира речите със здрав комунистически патос и без дума политически възглед.

89

Анонимен

преди 3 години

Я пак я проверете да не излезе лyда крaва.

fallback