Снимка: БГНЕС
fallback

Бизнесът със заведенията заяви, че политици не са добре дошли на обявения от бранша протест пред Министерския съвет.

Oще по темата
Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България декларират, че организираният от 12 часа на 27.01.2021 г. пред Министерския съвет протест е строго браншови с точни и ясни искания за нашия сектор.

Предварително обявяваме, че ние няма да позволим той да бъде яхнат политически, каквито опити вече се забелязват, пише в позицията, изпратена до медиите.

От бранша изтъкват, че протестът е икономически и не искат да станат част от предизборна кампания.
 
"Поради опасенията ни, че присъствието на политически фигури на нашия протест може да се разтълкува, като предизборна агитация, ви молим най-учтиво да се въздържите от участие в него", призовават те политиците и изразяват надежда, че интересът към сектора ще продължи и след изборите на 4 април.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

GB0

преди 3 години

До 15 АнонименДо Анонимен 11"и ДДС пак 20% защото цените не паднаха като стана 9%"Не само, че не паднаха, и не останаха на същото ниво, ами даже си вдигнаха цените!При 9%ДДС! И на доставките за вкъщи!

28

Пунта Кана

преди 3 години

Не на смрадливите ви ресторанти и кафенета.Обучете джукестите си сервитъорки ,първо как да уважават клиентите Ви и да не ги гледат кръвнишки,изхвърлете гранясалото олио и замразени полуфабрикати и тогава Вие от бранша имаите претенций.

27

ПИЧ

преди 3 години

Абе какво отваряне на тия развъдници на вируса.Собствениците заплашват персонала,че ако не протестират ще ги увалнят.

fallback