Снимка: БГНЕС
fallback

Националният осигурителен институт (НОИ) открива процедура за избор на изпълнители на дейността по профилактика и рехабилитация за 2021 г. на основание решение на Надзорния съвет на института от 14 януари тази година и във връзка с чл. 21 от Наредба 1 от 13 февруари 2007 г. за ползване и изплащане на паричните помощи за профилактика и рехабилитация, съобщиха от НОИ.

Задължителните изисквания към изпълнителите на дейността по профилактика и рехабилитация през 2021 г., условията за финансиране на дейността и подробни указания за подготовката на предложението за нейното изпълнение са публикувани на интернет страницата на НОИ в рубрика "Обезщетения", раздел "Профилактика и рехабилитация".
Крайният срок за подаване на предложенията за участие в процедурата е 19 февруари (петък) 2021 г.

През 2020 г. НОИ сключи договори с 20 юридически лица за общо 49 изпълнители на дейността по профилактика и рехабилитация. Във връзка с обявеното извънредно положение в страната програмата за профилактика и рехабилитация започна на 1 юни и продължи до 31 декември 2020 г., като от нея се възползваха общо 28 119 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback