Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Коронавирусът отне живота на 17 души за последното денонощие. Сред тях трима не са имали други заболявания.

Oще по темата

Починалите са: мъж на 74 г. със сърдечно, хронично белодробно и хронично неврологично заболяване; мъж на 80 г. със сърдечно заболяване; жена на 74 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 75 г. с хронично белодробно и сърдечно заболяване; жена на 90 г. със сърдечно заболяване; жена на 65 г. със затлъстяване, сърдечно и хронично белодробно заболяване; мъж на 72 г. със сърдечно заболяване и диабет; жена на 80 г. със сърдечно и хронично бъбречно заболяване; мъж на 87 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 80 г. със сърдечно заболяване; мъж на 82 г. със сърдечно заболяване; мъж на 84 г. с хронично неврологично, хронично белодробно и сърдечно заболяване; жена на 73 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 71 г. с хронично белодробно заболяване; мъж на 79 г. със сърдечно заболяване; мъж на 66 г. със сърдечно заболяване; мъж на 81 г. с астма, сърдечно и хронично неврологично заболяване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 3 години

Въпросът е от ковид ли са починали или с ковид. И колко от тях са починали при автомобилна катастофа или подхлъзване и падане.После направете съпоставка с процента на починалите от ваксиниране.

13

Анонимен

преди 3 години

Затруднявате ли се нещо със заглавието? Как да звучи страшно? Броят на починалите е малко, хора под 50 години няма. Тогава трябва да се посочи броят на починалите без регистрирани други заболявания, така ще продължи облъчването, че вирусът непременно и сам убива. А възрастта на починалите без заболявания строшава зъба и на този пропаганден ход: жена на 73, жена на 74 и мъж на 87 години.

12

Анонимен

преди 3 години

По времето на свинския грип нямаше такова внимание към умрелите, които бяха много. Що така?

fallback