Снимка: БГНЕС

Редица държавни глави изпратиха поздравления до президента Румен Радев и българския народ по случай настъпването на новата 2021 г., съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
 
Сред тях са президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп, президентът на Руската федерация Владимир Путин, президентът на Федерална република Германия Франк-Валтер Щайнмайер, президентът на Китайската народна република Си Дзинпин и други.
 
В поздравленията се изразяват пожелания за благоденствие и напредък на България, както и благопожелания за здравето и просперитета на българския народ.

Президентите изразяват увереност, че настъпилата нова 2021 г. ще донесе нови успехи за разширяване на сътрудничеството между България и техните държави.
 

Коментари Напиши коментар

17

ДА ВИ СЕ НЕ ЗНАЕ

преди 1 година

НАИСТИНА ТАКОВА ОПРОСТАЧЕНО УПРАВЛЕНИЕ НЕ СМЕ ИМАЛИ ДОСЕГА. ТЪЙ КАТО ПОЗДРАВИТЕ СА ДО НАРОДА И ПРЕЗИДЕНТА, ГЕРБЕРАСТКИТЕ *** ЗАВИХА НА УМРЯЛО! ДА, ПРОТОКОЛ Е, НО Е МНОГО ВАЖНО ДО КОГО И ОТ КОГО СА ПОСЛАНИЯТА. НЕ ДО УБИ ЕЦА И КРАДЕЦА БОКО МУТРАТА. А ТОВА ВЕЧЕ Е ЗНАК.

16

Анонимен

преди 1 година

Айде Беее,кой ви **та чак и ви по-здравява ха ха ха

15

Анонимен

преди 1 година

Айде без Путин, моля.Путин е толкова искрен, че обяви кирилицата за руска.Аонзи ден посланика на Русия в Македония пак им каза, че кирилицата била тяхна.Ликуй, русофиле.По-страшно от Русия за българия няма.