Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

По-малък брой заразени с коронавирус в първия ден на новата година, показват данните от националната информационна система. А пред централата на една от най-големите лаборатории у нас днес се изви огромна опашка.

Повечето хора се тестват заради пътуване в чужбина. Повечето лаборатории в страната са с намалено работно време, но тази е извикала допълнителен персонал, тъй като не са очаквали такъв наплив от хора, съобщи Bulgaria ON AIR.

"2/3 от хората пътуват, 1/3 са такива с оплаквания, които си пускат тестове. Повечето си правят PCR, тъй като много страни го изискват. Минимум 100-150 човека са минали", каза управителят на лаборатория Росен Михайлов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 3 години

Всичко в отчитането на тестове е лъжа. Лъжа е и поставените фургони за бързи тестове. Във Варна няма къде да си направиш тест и се налага да чакаш първият работен ден. Всичко е пълна пародия.....

35

Анонимен

преди 3 години

До6До 1 Мнение"Никой никога не задължава да пътува. Пътуват само тези които искат и МОГАТ.""1 Мнение" - стои си в Родопите паси оФцете, нижи тютюна че няма кой да го прави.Яд не яд остави другите на мира не сме в турско потypи и фереджета няма да носим.Комунизмо-Турцолизма трябва да си заминат БЕЗВЪЗВРАТНО."Само отбелязвам, при турското иго българите са пътували по Европа и Америка, учили са в университети, работили са навън.При соца не са могли. Забрана за пътувания!

34

Анонимен

преди 3 години

Лабораториите захлебиха яко. Милиони завъртяха покрай тази пандемия.

fallback