Снимка: БГНЕС
fallback

Над празничната маса стрелките на часовника отмериха последните секунди на старата и трудна 2020 година и я изпратиха в историята. А сега е време с пълни чаши в ръка да си кажем : За много години, българи!

Новата 2021 година влезе в домовете ни с наздравици и много надежди за по-добри дни. Дай Боже тя да остави завинаги зад нас несгодите от миналата година и отново да върне нормалния живот на всички!

Екипът на Dnes.bg желае на всички вас – нашите читатели, много здраве и любов, а заедно с това и повече професионални успехи.

Учете се от грешките си, прощавайте на любимите си хора и не спирайте да бъдете себе си, като намирате удоволствие и усмивки дори и в малките неща! Пътувайте и се наслаждавайте, обичайте и бъдете обичани.

А сега любимите си хора прегърнете, шампанско в чашите сипете и наздраве им кажете! За много години!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

пожелание

преди 3 години

Здраве и мир на всички хора-бели,жълти,черни.Победа над коронавитуса.Обединение на народите в борбата срещу пандемията.

44

баба мара

преди 3 години

всички които освиниха люлин да слизат и да си почистят около блока горкитекатерички дали са живи от тази простотия с пиратките какъв ужас са преживелимиличките ами птиците в гнездата в сидни на плажа виждате как културнопосрещат новата година сега цьла година ще трещат

43

БАЙ МУ

преди 3 години

Ч.Н.Г. НА ВСИЧКИ ПЖЕЛАВАМ, ДА Е МИРНА ,ЩАСТЛИВА, ДА ИМА ЗДРАВЕ ,БЕРЕКЕТ .....НЕКА НОВАТА ГОДИНА ,ДОНЕСЕ ТОВА КОЕТО СТАРАТА Е ПРОПУСНАЛА ДА НАПРАВИ....БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ......

fallback