Снимка: БГНЕС
fallback

86 деца на загинали полицаи ще получат по 1000 лева тази година, информира МВР. Парите са събрани в ежегодната инициатива за подкрепа на семействата, изгубили близък, изпълняващ служебните си задължения.

Тази година, за първи път от началото на благотворителната кампания в подкрепа на децата на загиналите и на пострадалите полицаи и пожарникари, традиционното коледно тържество, което събира ръководството на МВР с момичетата и момчетата, подпомагани от инициативата, няма да се състои.

Национална благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР се провежда целогодишно под патронажа на министъра на вътрешните работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

До 1

преди 3 години

Злобарче, парите за дарението в огромната си част са събрани от колегите им. Е на това отгоре!!!Ако на теб ти кажат да внасяш по 2 лв. месечно за твоето съсловие, ще започнеш шикалкавенето: *** аз нямам деца, *** моите вече са големи и от девет кладенеца вода ще донесеш, само и само да не дадеш стотинка

19

Тато из Правец

преди 3 години

Помощите са си помощи,достойни пенсии дайте на децата и съпругите !!!

18

Замислен

преди 3 години

Не знам кой ги измисля тия кампании, но и без това полицията в България няма репутация на работеща и рискуваща живота си. И пропастта става все по дълбока. Стига се до там, че детенца вече отбягват да са в една група с дете на полицай. Разбира се, детенцето просто е чувало какво се говори в семейството за полицаите. И това е бомба със закъснител.

fallback