Снимка: архив, БГНЕС
fallback

"Зеленият коридор” за пазаруване от възрастни хора в хранителните магазини от събота ще е само един. Това става ясно от заповедта, издадена от здравния министър Костадин Ангелов.

Oще по темата

"Магазините за хранителни стоки организират работата си, като не допускат лица под 65-годишна възраст в съответните обекти в часовете между 8:30 и 10:30 часа", пише в заповедта.

Отпада "зеленият коридор” за аптеките, отбелязва Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Цки

преди 3 години

Не разбирам защо има още зелени коридори ? Прочетох ,че всички сме забелязали след работа като отидем до магазина в 18 часа как е пълно с пенсионери по опашките ..Да ,не им е забранено ,но нека поне си използват времето сутрин защото след обед се прибират хората с децата от работа и се редят 30 мин заради тях по опашките а сутрин не можем да отидем пак заради тях .... Против тези коридори съм !

48

Анонимен

преди 3 години

Малко са пишещите тук българи, които проумяват, че хората на и над 65 години имат право да пазаруват по всяко време, а всички под 65 години нямат право да пазаруват между 8:30 и 10:30 часа. Хайде да мислим преди да пишем!

47

Ангелова

преди 3 години

Жените се пенсионират преди 65 години. Това значи ли, че няма да пазаруват в зеления коридор?Аз съм пенсионерка на 63 години и в събота на 13.02.2021 год не ме пуснаха в Билла Русе защото нямам 65 години. Смешна история.

fallback