Снимка: БГНЕС
fallback

Протестиращите срещу правителството на Бойко Борисов обявиха, че се готви протест срещу въвеждането на по-строги мерки срещу коронавируса в страната. Той ще бъде в сряда през деня, когато правителството ще обсъжда в Министерски съвет предложенията на здравния министър Костадин Ангелов за почти пълен локдаун и удължаване на извънредната обстановка до края на март.

Oще по темата
"На 25 ноември от 10 ч. сутринта един народ се събира на национален митинг, за да каже НЕ на безобразията, не на локдауна, не на бедността и съсипването на хиляди бизнеси и стотици хиляди животи. Стига толкова! Няма да ви позволим да ни доведете до фалит! Няма да ви позволим да ни затворите отново! Единственият възможен начин за справяне с кризата е незабавна оставка на правителството!", гласи призивът в социалните мрежи от страна на организаторите - "Системата ни убива", "Палатков лагер пред президенството", "Палатков лагер пред СУ" и "Орловград - Протест Блокада".

"Това вече ще довърши българския народ. И без това хората са на издихания, дребният бизнес сега едвам диша, държавата фалира", коментира снощи протестиращият Тодор Стоянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

150

КОРОНА ВИРУС

преди 3 години

Я ЕЛАТЕ ПРОТЕСТЪРИ ПРИ БАТКО, ДА ВИ Е..Е СЛАДКО СЛАДКО....

149

До 153

преди 3 години

Ами протестирай бе ,*** ! Кой те спира освен липсата на топки и пълната ти с тестикулите на Боцко уста?! От такива мижитурки като теб сме на този хал!!! Човек , който ИСКА ( ПОЗВОЛЯВА) да го затварят противоконституционно между две стени за неопределено време и това МУ ХАРЕСВА е или мазохист ( обича чужди хора да му причиняват болка ) или е НЕНОРМАЛЕН! И в двата случая е жалко..

148

БАЙ МУ

преди 3 години

ИЗКАРАЙТЕ ВОДНОТО ОРЪДИЕ И ПОИЗКЪПЕТЕ ТИЯ НЕГРАМОТНИЦИ КОЙТО СЕ КАНЯТ ДА ПРОТЕСТИРАТ......ТО БИВА ,БИВА АМА ТИЯ НАРКОМАНИ И ПИЯНИЦИ ,НИ СЕ КАЧИХА НА ГЛАВИТЕ.....

fallback