Снимка: Pixabay
fallback

Всички къщи за гости и вили са наети за 8 декември, даже се чува, че са наети диджеи, хората ще празнуват. Това каза пред БНТ председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов.

Oще по темата

"Както ние предположихме още преди месец, особен здравен ефект от затварянето на заведенията няма. Хората, които не ги е страх или не вярват в коронавируса, ще намерят начин да се забавляват. Това се случва в къщи за гости, в хотелски комплекси", посочи той.

"Ако се затвори за 3 седмици, не виждаме кой ще обезщети целия бизнес, мисля че това е невъзможно", добави Алибегов.

"Нощните заведения бяха затворени за 2 седмици, най-вероятно 70% няма да отворят никога повече", каза още той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 3 години

За хубаво или лошо...на 21 годишния акъл не можеш да му налееш...ако ще и турско да стане, пак.Той мисли само за секс, алкохол и купони.Не познава смъртта...и не допуска, че може да я срещне...по какъвто и да е начин.

38

Мноооо ясноооо

преди 3 години

Уча , работя , и да не отидем с приятели да се забавляваме на празника ни някъде ...няаа как да стане !!! Защо да си прохабяваме студентските години ...треперещи от страх заради един грип !?!?!? Всеки има глава на рамената си...може да си прецени как и дали да се пази !!!

37

Анонимен

преди 3 години

4-5 едри бизнеса се опитват да изнудват гражданите и държавата. Ако си направят качествена услугата хората ще ги предпочитат, ама като още са в комунизма ...

fallback