Снимка: Pixabay
fallback

48-годишна медицинска сестра от отделението "Неврология" в УМБАЛ-Бургас е починала от коронавирус, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение.

Емилия Атанасова е лекувана в ковид-отделение в УМБАЛ, а впоследствие и в Отделението по реанимация. Ръководството на УМБАЛ-Бургас поднася съболезнования към близките и семейството на медицинската сестра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

академик дедоТашунко

преди 3 години

Да прости Бог, г-жа Атанасова! Да бъде светла паметта й, съболезнования за близките.

13

Анонимен

преди 3 години

48-годишна медицинска сестра от отделението "Неврология" в УМБАЛ-Бургас е починала от коронавирус, ...Емилия Атанасова е лекувана в ковид-отделение в УМБАЛ, а впоследствие и в Отделението по реанимация.

12

13,

преди 3 години

Не си измисляйте сценарии.Тествана е за ковид, като медицинско лице и не, няма ковид. Не, не е починала от ковид, както и много други хора, за които няма ни статии, ни нищо. Макар че човек не знае като как са я отчели. Преигравате много, ама много яко, сами се панирате, и самонавивате. И на никого услуга не правите. Само вреди нанасяте с тия глупости.Да, има вирус. Има починали, вкл. и от него,но не е точно това, което ви набиват в главите медиите.

fallback