Снимка: БГНЕС
fallback

БСП поиска вицето Томислав Дончев да внесе в парламента за обсъждане националния план за възстановяване и устойчивост, по който ще получим допълнителни средства от ЕС заради коронакризата.

Левият Драгомир Стойнев отсече, че ЕК подкрепя инициативата на БСП националните парламенти да участват в планирането и контрола на парите по мерките в плана за възстановяване и устойчивост.

"Комисията за пореден път дава знак, че у нас е налице високо рискова управленска и административна среда, а това означава риск от корупция", отсече той.

Заради това социалистите искат планът да бъде обсъден от парламентарните комисии, а след това и в пленарната зала.

Според Стойнев парламентарната санкция върху планирането и изпълнението на плана би го направила устойчив и при следващата изпълнителна власт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Диана

преди 3 години

Как може да са толкова нагли хора БСП-то? Искат, тропат, правят се на много важни в един момент, когато всички трябва здрава работа... Тези хора никога няма да разберат какво е да си политик - играчи, манипулатори, простотии, простотии...Не могат да разберат, че не са управляващи, че не могат да управляват, че каквото и да направят - все е лошо!...*** в мозъка на костите си! Срам и позор за България! Немам думи...

16

Хохохоооо...

преди 3 години

КОМУНИСТИТЕ ВИНАГИ СА ИМАЛИ МНОГО СИЛЕН АФИНИТЕТ КЪМ ПАРИТЕ.ТО, ТОВА Е СМИСЪЛА И НА ЦЯЛАТА ИМ ИДЕОЛОГИЯ----"КАПИТАЛА"!!!!!А... ИДЕИТЕ ОСТАВАТ ЗА БАЛЪЦИТЕ.... ХАХАХААА!

15

Наблюдател

преди 3 години

Тоя пелтек какви глупости ломоти ? Нали не искат да се регистрират, какво дирят в народното събрание тогава? Или като чуят пари ,веднага се активизират ! Има ли за крадене, комунистът е пръв , ръчка с лакти , да е най-близо до парата ! Ееееех, де дебела тояга , накрая с чрвен ч.у.к !

fallback