Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

В 133-тия ден от началото на антиправителствените протести у нас са предвидени три акции. Освен в "Триъгълника на властта", прояви ще бъдат организирани пред Съдебната палата и пред сградата на представителството на Европейската комисия в София, съобщи Bulgaria ON AIR.

Вчера поредната 132-ра вечер на недоволство с искане за оставка на правителството премина спокойно.

Протестиращите се събраха на площада пред Министерския съвет и блокираха за час движението по бул. "Дондуков“.

Протестното шествие блокира и движението по бул. "Александър Стамболийски“ и стигна до сградата на Националния осигурителен институт.

Протестът се проведе под мотото "Единни сме, силни сме “.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 3 години

Ама то протести ли имало?Тая от Франция да не дава много акъл, а да продължава да бърше за-д-н-и-ци за каквото е отишла да работи. Аман от ниско- интелигентни същества. Затова сме на тоя хал

16

Анонимен

преди 3 години

Не съм в България....... Гледай театър или създай алтернатива на Борисов!С анти - пипе и ганьовски недомлъвки не става!

15

Леле

преди 3 години

Не съм в България, но ако можех - бих се телепортирала на протеста в миг просто! А на герберските *** ще кажа само : това не е и протест в България! Ако заместите Българският Народ с Френският Народ всичко щеше да е потрошено до основи! Париж редовно гори (буквално!) за една милиардна от това, което се лянд урааааа (лол) от Банкя натвори!!!! Колко ви плащат, бе! Да ви дам с едно Евро повече, за да спрете да храчите върху Родината ни и този изстрадал народ! Нямам думи просто!!!!

fallback