Снимка: Pixabay
fallback
Председателят на Общински съвет в Харманли Иван Димитров тази сутрин почина в болницата в Свиленград, съобщи bTV.
 
Преди дни той е бил приет в лечебното заведение с COVID-19 и пневмония. Състоянието му е било тежко. 
 
61-годишният Иван Димитров вчера е получил инсулт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 3 години

Ковида вече и инсулти прави. Ковида всички болести прави. Това, което физиците не можаха да постигнат за цели сто години - великото обединение на силите, медиците го постигнаха за по-малко от година - великото обединение на болестите.

21

Анонимен

преди 3 години

Истина е, че до към 40 год. възраст, човек не мисли за края си. А под 30 се мисли за безсмъртен. " Само другите умират, ние не" След това започва д губи родители, роднини и рано или късно разбира че е смъртен. Но това не означава, че трябва да се самопогребеш. В този смисъл това, което се получава с Ковид, и то повечето на хора под 60-65 години, ми напомня на самоизтребление при някои животински видове. Явно масовият синдром на самоубийство идва при хората.

20

Анонимен

преди 3 години

До ЕлемагАбе ти да не си на 21 щом 61 ти се вижда възраст за памперси. България върви упорито към стандарта за пенсиониране 67 години, който е за повечето професии в западните страни. Нищо, че средната продължителност на живот там е много по-висока е:82-85 . дано да живееш дълго, да се събудиш една хубава сутрин на 60 години, и да си кажеш: Как така годините минаха толкова бързо?. Повярвай, докато се пъчиш насам-натам и времето минало.

fallback